világhá(z)ló

Minden, ami ház a világhálón!

Linkblog

Facebook megemberelte magát

2008.08.01. 15:06 multiline

Különös nap ez a mai: nemcsak azért mert ráérek postot írni munkaidöben, hanem azért is, mert ma váltottam a new Facebookra, és láss csodát: nem is rossz.

A legszembeötlöbb változás az oldalszélességváltás. Nekem, személyszerint sokkal kényelmesebb, fele annyit kell scrolloznom. A másik nagy változás a box-okra bontás (szeretném azt gondolni, h multiplicanak köze van ehhez), így valóban átláthatóbb. VÉGRE.

Az architektúrán túllépve (amúgy sem az én asztalom) business strategy szempontból még érdekesebb a dolog. Imádom, hogy beékelték a stumble!-t, végre megoszthatom a pajtikáimmal azt a rengeteg frikáliát, ami itt körbe jár nap közben (el sem tudjátok képzelni, mennyi dilis url és alkalmazás cserél itt "gazdát" egy munkanap alatt:). Amint kész a következö oldalunk le is tesztelem, hogyan lehet ide bekerülni (nem, nem az ügyfelek oldalán tesztelünk!!!)

A másik rész, ami megragadta a figyelmemet, az applications részleg. Business development szemüveggel nézve lelkesítö, bár gyanús, hogy egyelöre csak a többi socnetwork site-al lehet majd összekötni.

És aminek a legjobban örülök... az új boxes részleg, amelyben külön választja az összes zajos aplikációt, ami miatt eddig igazán átláthatatlan volt az egész história. Méghozzá netvibes hiper szuper flexible változatban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: facebook new stumble

A bejegyzés trackback címe:

https://vilaghazlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54596112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása